Website laten maken

Website laten maken eenmalig €199,-!

Ontvang binnen 2 werkdagen al een eerste ontwerp!

Wilt u een website laten maken? Greatwebdesign helpt u graag bij het maken van een nieuwe website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Uw website is hét uithangbord van uw bedrijf en daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan.

Professionele Webdesign

De uitstraling van je webshop is erg belangrijk. Je kunt de beste content en informatie op je site hebben, als je bezoekers vrijwel direct je website verlaten omdat het er oud of onprofessioneel uitziet, dan laat je veel geld op tafel liggen. Het gezegde gaat ‘je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk.’ Maar waar moet je nu op letten bij modern webdesign?

Is je webdesign verouderd?

Veel bedrijven zien hun site als iets noodzakelijks. Daarom wordt het bouwen van een webshop – en webdesign – vaak uitbesteed. Hier is uiteraard niets mis mee, maar vaak wordt de site gezien als iets statisch. Veel ondernemers hebben daarom een verouderde site. En het grote verschil tussen oude en nieuwe sites is dat oude websites vaak veel tekst bevatten, en het nieuwe webdesign veel meer op de bezoeker zelf inspeelt. Nieuwe webdesign focust dus meer op interactie met de klant naast het geven van informatie.

Voordelen van modern webdesign

Misschien merk je dat steeds meer klanten naar je concurrenten gaan- omdat zij een strakke, nieuwe webshop hebben. Ze krijgen dus meer klanten, terwijl ze vaak een slechter product of dienst leveren. Niet alleen is dit zonde van alle klanten die jij misloopt, het is ook nog eens onnodig. Simpel webdesign hoeft namelijk niet duur te zijn, en het enige wat er gedaan hoeft te worden, is alle informatie die je nu op jouw site hebt staan in een nieuw jasje te gieten. Daarnaast wordt er ook direct rekening gehouden met SEO (hoe je op een hoge plek in Google of andere zoekmachines staat). Zo zorg je er dus voor dat je door meer mensen gevonden wordt. En daarnaast zul je ervoor zorgen dat de bezoekers die op je website komen, vaker contact met je op zullen nemen. Nieuw webdesign is dus een investering die zichzelf terugbetaalt!

Alle websites die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

Na oplevering van de website kunt dan ook zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Mocht u er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan wijzigt Greatwebdesign teksten en/of foto’s graag voor u.

Vraag direct uw website aan